Match Race

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Match race er sejlsportens ”boksekamp”. To både kæmper mod hinanden, og den båd, der kommer først over mållinjen, vinder. Stævnerne er opbygget, så det er meget let for alle at følge med i konkurrencen.

Gruppen får en personlig match race-skipper, der introducerer deltagerne til en ægte 37 fods DS match race-båd. Dagen starter med undervisning, hvor deltagerne får en grundig gennemgang af regler og teori. Herefter er det tid til, under kyndig vejledning, selv at prøve kræfter med at sejle med og mod de øvrige deltagere.

En match race-besætning består af seks personer og en skipper. For et godt resultat må deltagerne arbejde tæt sammen som team om helt uvante opgaver og tilmed i et anderledes og inspirerende miljø.

Efter en tur på sund eller bælt, sluttes der af med frokost og ”søforklaringer” på havnen. Her kan der eventuelt overrækkes præmier.
Arrangementet kan krydres med forskellige uventede indslag, som vil gøre dagen til en ekstraordinær oplevelse.

Match race kan danne grundlag for flere forskellige typer af arrangementer alt efter sammensætning. Vi har gode erfaringer med at benytte det til teambuilding, kunde-/medarbejderarrangementer eller som præmie i interne eller eksterne konkurrencer.

Under hele arrangementet er der sejlkyndige guider til stede, der svarer på spørgsmål.

Fra ca. seks personer.