Melodi Grand Prix

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Der er intet som Melodi Grand Prix, der kan samle folk. En tradition som man enten elsker eller elsker at hade. Et er sikkert – der er plads til alle genrer og generationer.

Vice Versa giver jer muligheden for at lave jeres helt eget Grand Prix, og endda uden krav til at deltagerne har en tone i livet.

Grand Prixet kan (alt efter temperament) laves som fuldt playback, kun med sang eller med live band. I vil blive delt i grupper, hvor der både vil være opgaver til dem, der helst vil trække i trådene uden at stå i rampelyset samt de, som har en Robbie Williams gemt i maven.
I får mulighed for at opleve alle facetter af en Grand Prix sjernes liv. I løbet af dagen vil i have mod taget undervisning i koreografi, dans, sceneteknik mm.

I vil endvidere stifte bekendtskab med stylister, make-up artister samt arbejde med jeres kreativitet omkring kostumer og rekvisitter, så I til sidst ender med at blive respektive Grand Prix deltagere. Hertil kommer et meget insisterende pressekorps, som vil vide alt.

Efter en hård men underholdende dag i GrandPrixcampen, venter den røde løber, det endeløse blitzlys og de vilde fans forude. Det er nu, det gælder på de skrå brædder, hvor instrumenter, mikrofoner samt lyd og lys er kørt i stilling. En lækker buffet vil ledsage showet, efterhånden som de respektive grupper indtager scenen.

Aftenens vært, fx legenden Jørgen de Mylius, vil lede slagets gang og guide grupperne gennem deres optræden samt holde styr på den efterfølgende pointgivning på storskærmen.

Herefter er der kun tilbage at hylde vinderne og fortsætte festen.

Grand prix-konceptet er meget fleksibelt med hensyn til location. Vi har dog med stor succes benyttet rigtige TV-studier for at skabe de bedste og mest realistiske rammer for et vellykket show.

Fra 50 personer