Musikvideo

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Bliv stjernerne i jeres helt egen musikvideo. Et helt igennem professionelt set-up, med sangskrivere, musikere, lydteknikere, stylister, koreografer, kamerafolk og klippere står til rådighed for at få produceret årets musikvideo for jeres firma. Oplev, hvordan det føles at være en del af poppens verden og lær at agere foran det løbende kamera.

Der er rig mulighed for at udfolde talenter af enhver art: Sangfuglen, dansemusen, den seje, den kønne og den kiksede – alle finder deres plads i musikvideoens univers.

Der tages enten udgangspunkt i en kendt melodi eller skabes en helt ny, specielt til formålet. Teksten skrives under alle omstændigheder til begivenheden af en professionel sangskriver. Og mangler i den rette sangstemme, kan en professionel hyres til at synge leaden.

Det kræver sammenhold, følelser, mod og frem for alt alsidige præstationer at skabe en musikvideo. Kort sagt, en team performance, der knytter gruppen sammen og giver en fælles oplevelse.

Efter rollefordelingen bliver der øvet indtil gruppen er klar til en professionel optagelse. Det endelige, færdigklippede resultat – jeres video – kan for eksempel vises under middagen og bliver selvfølgelig en del af virksomhedens bagage, der vil vække minder i fremtiden.

Musikvideo-konceptet kan danne grundlag for flere forskellige typer arrangementer alt efter sammensætning. Vi har gode erfaringer med at benytte det til teambuilding, virksomhedsværdidage og til medarbejder arrangementer.

Fra ca. 20 personer.