Quiz

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Vice Versa byder dig og dine kollegaer velkommen til en uforglemmelig aften i quizzens tegn, hvor man aldrig ved hvad der skal ske i næste runde, og hvor reglerne hele tiden ændrer sig.

Quizshowet vil blive afholdt i et tv studie eller i et velegnet festlokale, så der kan blive plads til, at I kan nyde en dejlig middag under selve showet. I vil sidde til bords i hold, således at der under middagen kan dystes mellem de forskellige hold. Vores underholdende quizvært vil guide jer gennem aftenens underholdning. Nogle kategorier kræver, at en enkelt deltager fra hvert hold kommer op på scenen, mens andre kræver at hele holdet arbejder sammen om at finde det rigtige svar eller den rette løsning på den stillede opgave. Det er dog langt fra sikkert at et rigtigt svar giver point, da de øvrige hold kan satse deres point på, om I svarer rigtigt eller forkert. Det er også muligt at sende ”bomben” videre. Sprænger bomben ved et bord, mister holdet deres point.

Kun fantasien sætter grænsen i denne quiz. Hvem ved, om der findes ting i lokalet som skal bruges til quizzen? Måske er det en fordel at studere menuen og vinkortet lidt nærmere, da der måske kan forekomme opgaver hvor man f. eks skal kunne smage forskel på de forskellige druesorter. Quizzen kan også indeholde spørgsmål i almenviden eller om virksomheden, hvor der tages udgangspunkt virksomhedens historie og de ansatte. F.eks. kan det være man skal gætte en bestemt person ud fra forvrængede billeder eller lydklip.

Pointene bliver afgivet af quizværtens assistent, som under hele showet vil tage og give små pointbolde til de forskellige hold. I kan enten vælge selv at holde styr på boldene og derved skjule overfor de andre hold, hvor mange point I har. Alternativt vil quizværtens assistent stable boldene i plexiglas rør, så I hele tiden kan sammenligne og følge med I hvilket hold der føre quizzen.

Aftenen afsluttes naturligvis med præmieoverrækkelse til vinderbordet.