Splatter Film

af | okt 2, 2017 | 0 Kommentarer

Fredag den 13. og andre film ”klassikere” har skræmt og begejstret i årtier. Som noget helt specielt giver Vice Versa dig og dine kolleger mulighed for at blive tæsket, skudt, gennemhullet og sat ild til, alt sammen på den helt ufarlige måde.

Aktiviteterne vil udgøre scenerne i jeres helt egen splatterfilm.

Det bliver en dag, hvor I bliver udsat for ”special effects” og stunts, som I ikke skal prøve derhjemme. Hvorfor ikke starte dagen med at sminke direktøren som en ulækker halvrådden zombie, som I herefter får mulighed for at skyde og sætte ild til?

I medvirker selvfølgelig alle sammen i filmen, og hele arrangementet bliver optaget og redigeret sammen af professionelle stunt- og ”special effects” folk, så I senere kan more jer over jeres egen vilde splatterfilm.

I løbet af dagen kommer I til at prøve stage fights, burns (ild i arme el. ben), squibs (blodsprængladning), samt ”special effects” sminke, våben og andre vilde splatter effekter.

Vi har selvfølgelig sikkerheden som 1. prioritet og garanterer for, at alle stunts og special effects gennemføres herefter.

Efter en bloddryppende dag kan I slutte af med middag og efterfølgende fest – evt. i tråd med dagens tema.

Varighed: fra 3 timer.