Stuntfilm

af | jan 17, 2018 | 0 Kommentarer

Kom med ind i filmens verden.

Ud fra et manuskript skal I selv producere scener til jeres egen James Bond film. Undervejs vil I stifte bekendtskab med de mange aspekter og roller, der alle er nødvendige for at producere et så komplekst produkt som en actionfilm. Specielt vil I have mulighed for at prøve eller få indblik i filmstuntens forunderlige verden.

Arrangementet udmærker sig ved at tillade deltagere, der ønsker at yde en mindre fysisk indsats, at deltage på lige fod. I filmproduktionen er der roller til alle typer og alle grader af fysisk formåen.

Som teambuilding øvelse udmærker arrangementet sig ved, at hver gruppe bidrager med en enkelt sekvens, som siden samles
til en helhed. Tillid til at de andre grupper leverer til fællesskabet bliver derfor essentielt for at opnå et brugbart resultat.

I skal selv være instruktører, fotografer, skuespillere, stuntmænd osv., og der vil være professionelle instruktører fra filmbranchen til at give en grundig instruktion til dem, der påtager sig disse udfordrende opgaver. Mens denne gruppe får instruktion skal de resterende forberede locations, rekvisitter samt arbejds- og rollefordeling – rigeligt med udfordringer til såvel de kreative, dem med overblik og de
organisatorisk stærke!

Grupperne har herefter tre timer på de forskellige locations til at få filmet deres scener på den bedst mulige måde. Grupperne vil alt efter budget have special effects, som fx helikopter, speedbåde, eksplosioner, semiburn eller flasker til rådighed under optagelserne.

Efter optagelserne afleveres båndene og vi redigerer dem i et professionelt studie, hvor det hele klippes sammen til en sammenhængende film med underlægningsmusik og effekter.

Arrangement inkluderer middag, som nydes, mens filmen klippes. Herefter er der ”Premiere” samt evt. Oscar-uddeling.

Arrangementet indeholder oftest en overnatning. Der er ingen geografisk begrænsning for arrangementet, da alt udstyr er mobilt.